Hoe mooi jij bent.

Wil jij ook wel graag een herinnering aan je zwangere buikje, je gezinnetje of die ene bijzondere dag maar kijk je er tegenop om voor de camera te staan? Duik jij weg als er een camera in de buurt is? Dan heb ik een paar leuke tips, die ik hier ga delen.⁠ Super makkelijk en bruikbaar, óók als je gewoon een selfie maakt.

De quote hieronder geeft helemaal weer wat ik zo leuk vind aan fotograferen. Ik hou ervan om je te tonen hoe mooi, uniek, bijzonder je bent. Soms is het moeilijk om jezelf te blijven met een fototoestel op je gericht, daarom deze tips. Ze zijn bedoeld om je te helpen tijdens een fotoshoot of wanneer je zelf een foto neemt, zodat je op je allermooist op de foto staat: gewoon zoals je bent, maar met een extra portie zelfvertrouwen. Zodat je bij het zien van de foto denkt: ‘He wauw, ben ik dat!?’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: